torsdag 1. november 2012

Halloween, Verdensrommet og Ærlige selgere...

Ny dag, snart slutt på uken, men fortsatt mye å ta seg til!

Det er gøy at det har blitt litt diskusjon rundt tema sosiale medier i bhg, og at jeg får spredt mine tanker og sp.mål. Vi jobber fortsatt videre med tankene om forbedring mht våre kommunikasjonskilder. Jeg tenker det må bli tema på personalmøtet på mandag.

Idag er det OD dag, og vi har 3 flinke hjelpere som løper rundt oss å leker hyggelig med barna. Det er godt med ekstra hender når det er manko på ansatte..! Særlig når det er en litt sliten gjeng som er i barnehaven, etter mye skumle hendelser i går. Jeg skjønner at Halloween er kommet for å bli, og enten vi liker det eller ikke så er det bare å henge med. Det er sånn vi tenker hjemme, men ikke i barnehaven.

Storesøster gjør klar lillesøster til noe hun ikke aner hva er......

Vi styrer unna, og overlater til foreldrene å styre med feiringen.. De legger jo opp voldsomme løp for barna, så det er helt tydelig at de får mer enn nok på hjemmebane. Jeg tror faktisk ikke barna savner det noe særlig heller.. Her er vi opptatt av verdensrommet for tiden, og måneraketter er vel så spennende og verdt å bruke tiden på! De kan tegnes etter fine bilder i bøker, og de kan lages av hønsenetting...! Da blir det en veldig stor rakett, men det er helt kult! Så maler vi himmelen og verdensrommet. Det er ganske mørkt i farven, og gjør seg veldig godt dekket av stjerner som barna klipper ut og limer på. Så kommer rakettene som skal til månen! "Men det er bare på liksom, for det gå vel ikke an" var det en som sa idag tidlig.

Første del av collagearbeid!

Så må jeg bare legge til at vi liker ærlige selgere! Vi hadde en selger på besøk på tirsdag, (han er her rett som det er) og han gir oss faktisk en ærlig vurdering av produktene sine. Finnes de virkelig? De ærlige selgerene altså.. Eller er det sånn med selgere som med andre profesjoner, at man er stolt av jobben sin, og faktisk brenner for det man selger? Hvis man finner frem til dem så er de verdt å holde på! Tenk at man kan levere tilbake produkter hvis man ikke er fornøyd..! Hvor ofte kan du egentlig det? Og hvor mange kommer innom for å sjekke at alt virker som det skal? Bare fordi de vet at produktet er så bra hvis det bare får litt vedlikehold et par ganger i året.. Vi har mer og mer søkt etter de litt mindre selskapene som er nødt til å levere og gi god service for å holde på kundene. De gjør en større innsats for oss, og vi holder oss lojale ovenfor dem. Hvis én leverandør kan gi oss det vil vil ha, så trenger vi ikke shoppe rundt etter stadig nye. Igjen er vi tilbake til at vi ønsker å gjøre livet enklere for oss selv. (og meg.. Jeg har fortsatt ikke noe behov for å dra ut å handle hvis det kan komme på døren, og heller ikke noe særlig lyst til å bruke tiden min på å skille mellom de forskjellige selgerene som ønsker å komme inn hos oss..) Kanskje er det fordi selv ønsker å ha den holdningen til våre "kunder" at vi foventer litt det samme hos andre? Det er litt trygt at vi ikke bare er en i mangden av kunder, men at vårt forhold faktisk betyr noe! Heia Kåre fra Arctic! Det er like hyggelig hver gang du kommer!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!