onsdag 19. desember 2012

Juleavslutning i bhg



Stolt Hermine med sitt første selvportrett
Nest siste dag i barnehaven gikk for de store barna, dvs 3-5 åringene, med til avslutning på Kunstindustrimuseet. Vi hadde tradisjonen tro et utdrag fra Nøtteknekkerballetten, og en mini-mini forestilling basert på hendelsene i balletten. 
Her har barna lært hvem som skrev balletten, og at Tsjajkovskij kom fra Russland. Derfra har barna hatt omvisning på museet, og sett på ting fra russland, og potensielle møbler fra Clara og Fritz´ tid.
Hvor mange 3-åringer kan si samovar?
Etter forestillingen fikk barna vise foreldrene sine, og besteforeldre og onkler og tanter og andre, rundt på museet, til alles store glede. Mange stolte voksne etterpå!
Omvisningen endte i kafeteriaen med grøtservering og kos!
Det var en veldig vellykket dag! 
Så skulle jeg begynne å telle opp barn som skulle være med hjem til barnehaven og krysse ut de som skulle videre med foreldre eller besteforeldre.. Jeg satt igjen med 8 barn, av 33.. Utrolig hyggelig for de som skulle tilbake! Både voksne og barn!

Hva gjør man når man har nok mennesker på jobb? Man setter igang møtevirksomhet og planlegging. Man tror man er smart og utnytter tiden godt. (og vi fikk gjort en del..) Panikken derimot kommer når man blir minnet på at klokken er 15:30, og man akkurat da skulle vært på vei til ridning med eldsteman og hentet en venninde på veien.. *@#%*@$# Det er bare å hive seg i bilen og gjøre det beste ut av det. Vi rakk det i siste sekund!

Fra ridning til spontan hverdagsmiddag hos en venninde. Veldig hyggelig med alt som er uformelt og ikke må planlegges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!