søndag 16. desember 2012

Tidlig innsats

Mens vi alle er opptatt av oss selv og våre nærmeste midt i all julestri, forberedelser og avslutninger, vil jeg gjerne bare komme med en liten mening om den viktige jobben vi og alle rundt barn gjør. Vi som daglig er rundt barn, og som ser deres behov, vi som jobber tett og innimellom har en "mavefølelse" om at noe ikke helt stemmer... Det er vår plikt å gjøre noe med den følelsen. Det å ha muligheten til å hjelpe et barna som sliter, og/eller har foreldre som sliter er så viktig! Jeg referer igjen til tidlig innsats og hva den innsatsen kan bety for et barns utvikling, og fremtid!
Innimellom, og som oftest, er det ikke så mye som skal justeres for at barn skal utvikle seg i riktig retning. Ha det bra på skolen, få venner og like seg selv. Det vises stadig at det er avgjørende for videre liv og arbeid.
Det samarbeidet vi har med barnevernet er uvurderlig, der vi trenger mer hjelp eller veiledning. Sammen med ressursenheten i bydelen og BUP, er de alle gode samarbeidspartnere for oss og de familiene som trenger hjelp og veiledning. Vi vil alle familiene og barnas beste! Det er derfor vi har valgt den type jobb vi har. Vi har et mål; og det er å gi alle barn muligheten til å være den beste de kan!

Det kan vi tenke på når vi hører om alt det grusomme som skjer rundt verden, av unge voksne som helt klart har falt utenfor..
http://www.aftenposten.no/nyheter/--Jeg-kunne-vart-Adam-Lanzas-mor-7071315.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!