onsdag 20. februar 2013

Redigeringen av Danseskjema igjen..!

Jeg får ikke redigert på "sidene" på bloggen. De er visst statiske.. Så vidt jeg vet.. Skulle bare så gjerne ha oppdatert på Danseskjema. Igjen.. Det er det som opptar mest tid om dagen, så det er naturlig at fokus ligger der.

Redigering er i full gang, og veilederen blir bra! Det kommer mer konkrete tiltak etter utsagnene, og forklaringer på de forskjellige.
Det blir også nye tall fra siste forskning, og oppdatering på funn gjort rundt om i alle de barnehavene som bruker skjema aktivt.
Det er veldig spennende at det er blitt så populært, og har blitt tatt så godt imot. Det gjør klart iveren etter å utbedre enda større.
Det skal bli enklere å slå opp for å finne det man leter etter, eller for å bare få en oversikt over hva det dreier seg om. Enten du er fra PPT, barnehave eller er forelder.

Etter prøving rundt omkring har vi skjønt at det ikke er alle sp.målene som er like opplagte for alle. Og det er jo et av målene at de skal være. Dette er et allment skjema, som kan brukes av alle som jobber eller har omsorg for barn, og da må det være lett å forstå. Derfor kommer det forklaringer til utsagnene. Det er også etterlyst "hva gjør vi så"? Det er på vei!

Spennede arbeid kommer med oppdateringer etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!