onsdag 20. mars 2013

Opptaket!

Lenge siden siste innlegg ser jeg, og det er grunner til det..! Opptaket er ukens hovedforkus. Vi fikk søkerlistene på mandag, og vi skal innstille imorgen tidlig.. Så her er det bare tiden og veien! Det er ikke bare-bare når vi skal fylle 10 plasser, hvorav halvparten er søsken, og det er 65 barn som har oss på 1.plass..
Hva skal til å for å komme inn..?
Interesse for pedagogikken vår er en selvfølge, og en grunnleggende forståelse for hvordan vi jobber generelt. Det gir økt interesse fra vår side at man er innom og snakker med oss. Det tolker vi som interesse for hvor barna skal oppholde seg det meste av dagen, og det er viktig for oss.
Så skal selvfølgelig gruppene deles inn så det er jevnt med gutter og piker, og alderen skal ikke sprike for mye. Det er mange forhold som skal vurderes fra vår side, og så skal de vurderes etter de retningslinjene vi er pålagt fra bydelen. Barn med prioriteringer osv..

Etter 1. runde imorgen blir det spennede å se hvordan kabalen løser seg. (Jeg skal sitte i bydelen fra 0900-1500 å take ja eller nei). Vi er alltid forberedt på flere runder. Noen slutter og andre flytter. Det er lite som er sikkert før vi nærmer oss sommerferien desverre for oss, men sånn er denne verden :-)

Så lenge vi kan ha oversikt over personalet er vi kommet langt. Og det er neste kabal. Etter at vi har fått inn de barna vi skal.. Igjen.. Hvem skal være hvor? Og hvor mange barn er det på i de forskjellige gruppene?
Forhåpentlig ikke så store justeringer denne gangen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!