lørdag 20. april 2013

Montessori utvikler seg?

Montessori Norges Landsmøte er igang i Holmedal, og vi er selvfølgelig representert! Med "vi" så mener jeg som så ofte ellers; Christian ;)
Han har også, som så ofte ellers, kjørt i mange timer dit han skal. Og denne gangen var det nøye planlagt, det er jeg helt sikker på! For hvem andre finner på å stoppe innom et skisenter som tilfeldigvis var åpent? ...på vei over fjellet til Holmedal... hehe.. Vel, hvorfor ikke kanskje?

Han er fornøyd så langt sier rapporten, og montessorinorge beveger seg i en noe mindre rigid retning. Jippi! Da får vi fortsette å stå på vår tolkning, og være stolte av det produktet vi leverer. Det er vi for så vidt, men man tenker jo alltid litt på hvilken retning andre tenker og hvordan de jobber. Det er ikke så dumt med litt variasjon, og åpenhet for diskusjoner og synspunkter i dagens Montessoritanker.

Kan jo hende at hvis man tenker noe mindre metode, og dytter inn litt pedagogikk og psykologi, vil vi få et mer optimalt tilbud med litt større bredde og litt annen dybde i læringen. Vi får se.
Nå skal vi også være representert på Montessori Congress 2013 i Portland i juli, så der kan jeg kanskje plukke opp noen tips fra det store utland..!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!