torsdag 15. august 2013

Dagens Q without any A...

For en hektisk uke! Og ikke bare på jobb.. Christian har vært på (i?) Nesna (!) siden mandag, men kommer heldigvis hjem i natt. Det koster å være dedikert student..! Så da er det meste overlatt til meg, både hjemme og litt logistikk på jobb. Jeg har vært på tur med barna idag da, og det var i grunnen veldig hyggelig! Man stepper da inn når alle er fraværende av ulike årsaker :)

Det mest fascinerede etter det å få lov til å spise bringebær på vei opp til Midtstuen, var da vi skrådde inn etter trikkebroen og fant to telt. Det i seg selv er jo spennende, for det kunne jo faktisk hende at det lå noen å sov der. Og hva slags mennesker de var, var heller ikke helt sikkert... Men, da barna gikk nærmere fikk de øye på en koffert utenfor hvert telt! KOFFERT..! Hvem drar på camping med koffert lurte de veldig på! Og vi voksne også for så vidt.... Noen idé???


Men, vi er i gang med ett år som kommer til å være helt supert på planer og gjennomføring. Vi er så langt rågode på kommunikasjon og teamwork, og dagene går som en drøm! Og det på tross av minimumsbemanning og sykefravær. (Eller på grunn av..? Hvem vet!) Den positive stemingen og ønsket om å være til nytte og hjelp for kollegaer er til å ta og føle på, og jeg håper den holder seg! Well done!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!