torsdag 3. oktober 2013

Mer Frankrike!

Mitt drømmehjem!
Flere dager har gått, og vi nærmer oss slutten av ferien for denne gang.. Det går så fort! Vi har gort mye og lite på kort tid.. Men kunne nok, som alltid, trengt en uke til for å virkelig fått roet ned. På tirsdag var vi i Antibes og besøkte Great-granny. Like flott by som alltid! Vi benyttet sjansen til å stikke innom Picasso museet, og alle barna var fascinert av kunsten. Både malerier og skulpturer. Jeg fikk gått på markedet og gjennom de små trange gatene som minner om romaner fra tidlig 1900-tall. Det er noe med stemningen..!
Det bades fortsatt mye! Jeg tror alle føler seg frie og avslappet og bør ha nok ladet energi til å gå siste måneder før jul i møte.

Det er ikke like varmt når det er overskyet, litt skyer, så i dag tok vi turen til St.Tropez. Veldig hyggelig by, men ikke like sjarmerende som Antibes. Holder en knapp på den! Det er klart det er stas å se alle båtene og regattaen, og gågatene er fine, men det er i overkant mye styr for å komme seg rundt og dit. Tenkte jeg skulle slenge inn litt bilder fra de siste dagene, en kort oppsummering. Imorgen skal vi nemlig bare nye siste dag, og gjøre oss klare til avreise tidlig lørdag morgen.
Glemte nesten å si at men selvfølgelig reiser ens erend inn til St.Raphäel for å kjøpe is til dessert.. Der er det alle smaker og farver(!) du kan tenke deg på isen. Skjønner at det er heaven for de som er glad i god is, og for de som er glad i sterke søtluktende farver. Må si at den blå smurfeisen smakte som den luktet og så ut... Den rosa også.. Men, Hermine var fornøyd og det er jo bra! De store er mer selektive og det nok godt å vite at de på et tidspunkt kommer til fornuft :)

Vi var på det lokale markedet i går, og ikke at det var så spennende, men vi plukket kaktusfiken eller hva det heter på vei tilbake. Det var så fin plante, og pappa sa de kunne spises. Vi har den vel ennå bare stående på bordet i frykt for å fa noen av alle de tusen bittesmå tornene i fingrene, eller i værste fall munnen.. Men er den ikke fin? ->









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!