torsdag 15. november 2012

Bemanning

Så har vi kommet helt til torsdag. Igjen. Ukene og dagen går så fort! Jeg kan ikke si at jeg ikke vet hvor tiden blir av, for det vet jeg så alt for godt.. JOBB...! Men det er motiverende og spennende om dagen, og da blir jo alltid tiden litt knapp.

Vi sitter midt oppi permisjoner, avslutning av arbeidsforhold og sykemeldinger, og leter etter nye og gode medarbeidere. Vi er sånn forholdsvis sære og vanskelige på hvem vi ønsker skal bli en del av vårt team, så kabalen er nok vanskeligere enn den kunne vært. Samtidig er dette mennesker vi skal se og være sammen med hver dag(!) så det er greit å like dem, synes jeg. Og så ser vi etter folk som har forståelse for måten vi jobber på, og som deler våre verdier og holdninger, til barn, jobb og kollegaer. En viss arbeidsmoral er jo å forvente fra voksne mennesker (egentlig..) men man vet jo ikke..! Så er det et godt førsteinntrykk, kjemi, og utstråling. Vi vil jo ha en som kan representere oss som barnehave, og som kan møte foreldrene med sunn fornuft og forståelse. Det er tilslutt ikke få kriterier som skal fylles, men så har vi til gjengjeld en super stab!

Neste avsnitt blir da neste kabal, etter at det er nok mennesker på huset.. Hvem skal være hvor, og hvilke barn skal være i hvilken gruppe? Det er heller ikke enkelt.. Vi jobber med team av mennesker som har helt klare preferanser på hvor de vil være, og hvilke grupper de ønsker å være sammen med. Men, hvor langt bestemmer de selv, og hva kan vi pålegge..? Så er det jo kjempestas å flytte på mennesker som ikke vil.. Det blir det god stemning av.... IKKE...! Så da, er det bare å finne frem alt det kreative vi egentlig ikke vet at vi har, en liten porsjon logikk og bittelitt økonomi. Vi får se hvor det ender..! For det gjør det til slutt.. Ender altså..
Wish us luck :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!