mandag 4. februar 2013

Foredragsholder; Check!

En innholdsrik dag er på hell, og hvis bare alle barna kan finne samme ro som jeg lengter etter å la kroppen innta hadde kvelden vært fantastisk.

Første foredrag om praktisk bruk av Danseskjema er gjennomført med stor suksess! Det er ikke vanskelig å snakke engasjert om noe som er så bra, og noe vi brenner sånn for. Utfordringen er at det skal snakkes delvis systematisk og i riktig rekkefølge. Det kan være lett å glemme at ikke alle sitter med samme kunnskap og iver som vi gjør.
Med masse notater og sommerfugler i maven (i alle fall i min..) gikk vi av gårde, uten å helt vite hva som ventet oss. Det ventet oss en nysgjerrig og positiv gjeng, som slett ikke var så skumle (vet ikke om det var det jeg trodde heller men..).
Samtalen gikk i vei fra første minutt, og notatene var så godt som glemt. Men litt nytte gjorde de likevel, for de hjalp oss å holde en viss struktur og å passe tiden.

Vi takket pent for oss etter ca 1 1/2 time non-stop snakk. Nå gleder vi oss til å høretilbakemeldingene som kommer etter igangsatt strukturert arbeid.
Allerede er nye tanker til utbedring og supplering notert. Det er litt morro det der, at man lærer av seg selv underveis :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!