lørdag 16. februar 2013

Superlørdag!



For en lørdag full av begivenheter for en liten pike.
Vi har vært på Sandvika og bygget bamse (eller hva man sier).. Lyseblå skulle den være (heldigvis), enda mor hadde stålsatt seg for diverse glorete varianter. Etter å ha blitt introdusert for en mengde forskjellig lyd til å legge inni bamsen, endte vi med en ikke så alt for værst latter.
Så var det bare å prøve å finne frem i jungelen av klær og tilbehør. Hermine synes igrunnen ikke det var så vanskelig heller; Etter å ha sett på Lynet McQueen klær og boxeoutfit, endte hun med fotballdrakt. Norgedrakt. Og siden jeg selvfølgelig ikke legger noen føringer, så hvorfor ikke ;-)

Bamsen har nå vært med på flere hendelser etter at den kom inn i vår verden. Lunch hos mormor og så dagens spenningsmoment. KINO! For første gang. Vi så Karsten&Petra. Vi kjenner historiene forholdsvis godt, så det skulle ikke by på alt for store utfordringer tenkte vi. Godteri ble handlet inn mest for kos, og litt for bestikkelser hvis det skulle vise seg å ikke være vellykket. Vi fant plassene våre på første rad. Hun hadde jo aldri vært på kino, så overveldelsen var stor da hun innså hvor mange som kunne se på samme film på en såå stor skjerm. Det var vel mye reklame synes jeg før filmen begynte, og fryktet at tålmodigheten ble kortet drastisk.
 Hun satt med STORE øyne gjennom HELE filmen! Én skummel scene, men ellers var hun superfornøyd! Vi traff til og med venninder fra barnehaven.
Hun ville faktisk ikke hjem..


Og så kom vi hjem.. Helt utslitt... Men veldig fornøyd!

Takk for en hyggelig dag skatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!