onsdag 6. mars 2013

Danseskjema i trykk!

Nok en kveld med ikke mye annet enn rett i seng etter en innholdsrik og litt hektisk dag. Både Danseskjema og tilhørende ny veileder er nå sendt til trykk, og vi sitter igjen og venter spent. Fredag morgen er dommens dag (det føles nesten sånn, selv om de eneste som dømmer er vi..!). Vi har jobbet hardt og intenst i flere dager i strekk. Med barn og barnevakt, barn på armen og forsøk på å jobbe i fred. Ingen kan si at vi ikke er et godt team! Pedagogikk og design i fantastisk samarbeid. Hver setning, og hvert ord er lest både en og to og tre ganger. Matchet opp mot nytt og gammelt utkast, og endelig nådd en form vi er ganske stolte av!

Imorgen står Bydel Vestre Aker på foredragsplanen. Det er litt ekstra spennende når det er nærmiljøet som viser interesse. De litt lengre borte har man ikke samme forhold til, og virker derfor ikke så skremmende.. (tror jeg..). Det er vel hovedsaklig Jan Mossige som skal snakke imorgen. Vinklet på litt mer forskning og tall.

Det er mange sider ved dette skjema må jeg si. Det er ikke bare det at det er enkelt å bruke og gir presise resultater, men det ligger også mye forskning bak utsagn og validering.
Det er så mye spennende språkforskning om dagen, så det at vi klarer å levere noe som matcher er så gøy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!