søndag 14. april 2013

God søndag morgen!

Tidlig oppe, men etter nok en hel natts søvn, uavbrutt, er det ikke så værst. Den uken på madrass inne hos Hermine har helt klart gitt god avkastning! Brudd på dårlig vane var tydelig det som skulle til. (Jeg holder fortsatt litt pusten, og krysser fingrene for at dette fortsetter..)
Videre motivasjon med klistremerker på kalenderen om morgenen gir mestring og glede over engen prestasjon. Og etter 10 dager får hun velge en hyggelig ting å gjøre.
Vi hadde igrunnen ikke noe særlig håp om at hun hadde noen som helst forståelse for tid og belønning (og er fortsatt ikke helt sikker. Alt skjer "imorgen" så hvor forståelsen ligger er vi ikke helt sikre på :P), men det var verdt et forsøk da. Og "premien" hun ville ha var å bake pepperkaker - som Pippi...Så da kommer det noe godt ut av at vi ikke bakte pepperkaker til jul, og fortsatt har liggende en boks med deig.. (Den er fortsatt innenfor datomerkingen..!)
Aldri så galt at det ikke er godt for noe ;)Så etter klistremerke på kalenderen, følger vi Doctor McStuffins - igjen.. Og venter på dagens høydepunkt; bursdag til tante!!
GRATULERER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!