torsdag 25. april 2013

Kreativ gjenbruk!

Sånn kan det se ut når Davina setter i gang prosjekt "lage noe av brukte kartonger og annet". Da samles barna på rekke og rad på gulvet på kjøkkenet (dere kan så vidt se én av de 8 som satt som tente lys. Jeg kan jo ikke ta bilder av barna å legge ut, desverre).
Forklaringer på farvevalg, materialbruk (hva har dette vært før, og hva kan det brukes til nå?) og prosjektets gang.
Kjøkkenet er forvandlet til et rom av kunstnerisk utfoldelse!Første etasje av det som skal bli et hus på to er ferdig. Blått og gult blir grønt. Farven er valgt og blandet selv av ivrige 5 åringer. Nesten så ivrige at det er vanskelig å ikke krype inn i huset før malingen er tørr..                Etasje #2 er klar. Malt av 3-åringer som tok dette serdeles høytidelig. Også de ville blande grønn, og farven ble super. Matcher 1 etg..!

Sengene til soverommet i 2. etg blir blå. De kunne ikke få samme farve som utenpå huset selvfølgelig. Hva kan man ikke bruke melkekartonger til?Og hva kan man ikke bruke gamle bokser og esker til? Her er det fantasien alene som setter grenser! Og hvor glad er ikke jeg som har mennesker rundt meg uten de samme grensene for gjenbruk som jeg :-)
En av mange grunner til at vi har det så fantastisk hos oss. Vi alle sammen kan bruke ideer og iver på forskjellig måte!


Og når vi snakker om gjenbruk;


              Alle kan vel se atdette er en seilbåt? En sjørøverbåt hvis jeg ikke hørte helt feil. Kun laget av materialer funnet på tur på Huk. En manns skrot osv..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!