onsdag 22. mai 2013

Husprosjekt!


JIPPI!!!

Nå er det sånn som sikkert de fleste har fått med seg at Christian og jeg skal realisere vår drøm om å bygge hus. Vi gleder oss veldig, og har klokketro på at dette skal gå veldig bra!
Ulempen vil sikkert noen si, er at vi skal bruke nederste del av haven i barnehaven til å bygge på.. Jeg ser i grunnen også at det er litt synd at den store fine haven forsvinner delvis, men hvor lenge hadde den holdt uansett..?
Det blir heller ikke færre barn, for det er nok plass.. For de som lurer på om vi har tenkt på sikkerhet i byggeperioden..: JA, det har vi! Det er liksom en del av jobben vår å sørge for at barna har det trygt og godt i barnehaven. Dessuten ligger det litt ansvar hos de som bygger om sikkerhet også. De har gjort dette før.

Vi har fått første runde med tegninger. Glade og spente åpnet vi mail og begynte å granske den nye lykke. Desverre var tegningene feil, og ble sendt tilbake til korrigering. Vi venter nå på nye tegninger, før vi kan sende ut nabovarsel, og så ta den hyggelige turen til Plan og Bygg. (Vi kan ikke snakke om dem her hjemme uten at Christian får helt hetta..) Heldigvis er det ikke vi som skal fronte saken, men jeg har skjønt at ting ikke går av seg selv, så det gjelder å følge opp.
Fordelen her, er at alt er regulert inn, så det er ikke mye som kan klages på, eller endres. Heldigvis.

Vi gleder oss til å få kortere vei til jobb, og legge enda mer av vår sjel inn i jobben vi elsker!

Jeg kommer til å oppdatere jevnt når det skjer fremskritt i saken, så de som ønsker å følge prosessen kan søke på "husprosjekt" øverst til høyre på bloggen og forhåpentlig få opp noe info av interesse eller tilfredsstillelse.
(det blir mest om prosessen, men også litt om hvordan vi tenker oss tiden med barna)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!