onsdag 22. mai 2013

Mange hendelser på få dager

Hei hei!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet sist, og det er det flere grunner til det.. 16.mai, 17.mai, konfirmasjon og bortreist-helg. Alt på 5 dager! Logistikk står høyt i kurs her hos oss..

16.mai-feiring i barnehaven med 57 barn og tilhørende foreldre og besteforeldre.. det krever sitt. Og etter å ha brukt noen uker til og fra, og noen intense dager i forkant av feiringen på å få alt på stell, sitter jeg og puster ut på kontoret hos Christian og klager min nød over alt jeg må ordne selv.. Svaret jeg får er "vi pleier å ha en 17.mai-kommité, du husker det?".. Eeehhh... NEI.. Husket ikke det gitt! Neste år!! Alle har vært superflinke til å bidra og foreldrene har stilt med pølser og kaker og godt humør og støtte! TAKK! Det ble en veldig bra feiring!

17.mai gikk med til flaggheising, diverse tog, lunch og leker på skolen. Denne logistikken igjen :P Vi er et råbra team her hjemme :)

Konfirmasjon til lillebror gikk smertefritt og hele familien var samlet til Taco-middag. (man får visst velge mat på den store dagen) Til stor lykke for alle hjemme hos oss i alle fall :)

Hermine fikk ha på bunaden både mamma og jeg har brukt tidligere, og var ikke lite stolt! Sikkert kan hun bruke den til hun er 10 år, men det bryr vi oss ikke om nå! 

Rett fra selskap til Trøsvik og gode dager i deilig SOL! Det finnes ikke noe sted hvor skuldrene senkes så godt som når vi svinger ned veien og inn på tunet hos oss. 
Hvem skulle tro at det å trekke opp ugress og vende jord kan virke terapautisk? :) (ingen av de som kjenner til mine "grønne fingre" i alle fall..)

Så.. var vi inne i noe nye hektiske uker før sommerferien nærmer seg med stormskritt. Det er jo så vidt vår, og så skal det komme sommerferie.. Det er helt sprøtt!
Og alle planene som skal være klare før vi avslutter dette semesteret.. De er på vei, men ikke heeelt klare. 

Greia med barnehave er at man kan ikke bare sette seg en plan, og så jobbe etter den. Det skjer uventede ting nesten hver dag. Og de må håndteres forholdsvis umiddelbart. Om det er foreldre som har noe på hjertet, eller om der ansatte eller barn.. Erfaring tilsier at planer tar omtrent dobbelt så lang tid som i utgangspunktet tenkt. (Men så vet man det og prøver å ta høyde for det.. Men hjelper det...?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!