fredag 31. mai 2013

Vi nærmer oss ferie

For en uke! Puh..!
Her har det gått slag-i-slag med Danseskjema og skuespill og alt annet som skal gjøres før sommerferie setter inn i barnahaveverden. Og det er ikke rent lite!
Vi er ikke engang ferdig med opptaket.. Jeg har hengende over meg at vi må fylle opp et par plasser til, og det litt fort. (Selve fyllingen av plassene er ikke noe problem. Vi har nok å ta av.) Vi har gjort nye målinger av areal, og ble konkludert med samme størelse som tidligere. Ergo ikke noe å hente på en ekstra småbarnsplass. Hva er dealen med de manglende 0,2 kvm..? Jaja.. Mandagens STORE fokus!!

Så skal vi ha riktig med ansatte. I forhold til den kabalen kjenner jeg at isen i maven er på vei til å smelte og det er snart tid for action. Litt mange løse tråder gjør at det er vanskelig å sette sammen teamene ennå.. Håper på å få gjort det også så fort som mulig! Det gjelder bare å holde seg innenfor alt vi MÅ ta hensyn til, få dagene til å gå rundt på best mulig vis, samt tenke økonomi. (Skulle ønske vi slapp akkurat det det der.. men sånn er det ikke..!)

Danseskjema er i full blomst og vi utvider reportoaret vårt. Flere brukere og vi utvider konseptet. Det er spennende materiale på vei! Siste runde er hentet fra trykk idag! Det blir såå fint! Nå kan Oslo Kommune glede seg til å se hva vi har sydd sammen, og hva de har mulighet til å bli en del av.
Det er så gøy å vite at vi har noe som fungerer så godt, og som er så godt forankret i forskning at det ikke har noe sidestykke i Norge (eller andre land som vi vet om!) Hvem kan vel motstå det? ;-)
Uansett så vet vi at vi har et godt verktøy som fungerer, og som har plukket ut og gitt oss hint om barn som trenger litt ekstra på alle nivåer. Og vi ser utviklingen hos barna såpass raskt at det ikke kan være helt tilfeldig!
Man må ha troen!!

God kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!