lørdag 29. juni 2013

Danseskjema fortsetter..

Aktivitetshefte til Danseskjema.
Hvordan få idéer til å gjennomføre tiltak?
Å by barnet opp til dans kom dessverre ikke gjennom hos kommunen.. Vi velger selfølgelig å tro at det var vår egen feil, da vi manglet ett egenerklæringsskjema i anbudet.. Ingen ny sjanse til å rette opp en tåpelig feil, så der røk den for de neste årene. Vi benytter anledningen til å stramme inn arbeidsgruppen vår, og legge nye planer for fortsatt å erobre markedet! Vi er like overbevist om at vi har et unikt produkt som dekker barnets både språklige og sosiale behov, og eventuelle utfordringer. (Vi hadde nok fått det hadde vi klart å få med alle skjemaer!!) Jeg er litt selvgod nå altså, men vi tror veldig, og har god og bred støtte i forskningen, så noe riktig er det!

Vi fortsetter eventyret med å bringe inn en masterstudent. Hun skal legge fokuset sitt rundt Danseskjema, og jeg skal følge prosessen så tett jeg kan (og får lov til ;-)). Dette er spennede! Litt skjer nå likevel!

Og enda mer for den saks skyld! Én dag igjen, og så drar Davina, Jan og Ernst til St. Petersburg for å presentere det på en stor international konferanse for tidlig innsats. Her er det bare å brette opp ermene og rydde vei! For her kommer VI!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!