torsdag 4. juli 2013

Ny vri på ferien

Hermine og jeg ble vekket kl 9 i dag tidlig. Det gjorde fysisk vondt å våkne etter en relativt urolig natt, med Hermines vonde ben som helst skulle ligge i riktig stilling oppå meg. Og så er det jo ikke noe særlig varmt og ligge 3 stk i en alt for liten seng.. (I alle fall for liten til flere enn to gode venner ;-))
Christian hadde stått opp og bestilt røngten til kl 10 i Fagernes. Så, da var det tiden og veien da. Vi hev oss rundt med alle lovnader om at dette skulle gå bra, og ingen skulle røre benet osv.. Det var greit, så lenge vi skulle til en annen doktor. Han i går hadde strukket på benet..
På tross av litt veiarbeid og bilister som absolutt måtte holde fartsgrensen, kom vi bare 5 minutter for sent. Fornøyd med det!
Så var det å fortelle historien på nytt:

Hun hadde hoppet på trampolinen sammen med søster og kusine, hatt det kjempegøy og viste stolt hvor høyt hun kunne hoppe. Så landet hun med benet under seg. Vi fikk en nøye forklaring av Celina.

Hermine og mamma utenfor akuttmottaket
på Gjøvik sykehus

Etter å ha tatt bilder med forholdsvis høyt dramatikknivå, ble vi sendt videre til sykehuset på Gjøvik (!) Et lite brudd de skulle se nærmere på der.. Jaja.. Gjøvik.. bare 1,5 time med bil.. Én av mange grunner til å være glade vi bor i Oslo..!
Bare å dra. Akuttmottaket på Gjøvik sykehus. OK.
Da legen kom ut og fortalte oss at de måtte diskutere bildene litt til for å se om de skulle gjøre noe, så vi på hverandre og tenkte at de kan ikke ha fått oss hit uten å skulle gjøre noe.. Lite ante vi at det var operasjon eller ikke de snakket om. Gips skulle hun få uansett. Trette og slitene satt vi siste krefter til for å oppmuntre og hode motet til en lege-skeptisk, lettere stresset Hermine.
Etter litt om og men, var det en super sykepleier som ordnet gips og diplom. "TILDELES FOR GOD INNSATS PÅ AKUTTMOTTAKET" stod det på den. Jaja..
Så nå er det gips fra tærne og til midt på låret i 4-6 uker. Det er en tapper liten pike, og sikkert den av oss som forlot Gjøvik med best humør :-)

2 kommentarer:

 1. Heia deg Hermine !

  Du har nok fortjent diplomet og nå er det å øve på krykkene !!!

  Og så krev mye is !!!

  Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Hun er tapper synes jeg! Mamma sa også noe om is, så det får hun!

   Slett

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!