torsdag 19. september 2013

Det skjer så mye..

Nå er det en stund siden jeg har skrevet igjen.. Det skjer jo så mye! Denne uken har vi pakket og sendt danseskjemaer til 12 heldige mottakere, og flere kommer hver dag. Det begynner å bli et spennende prosjekt, som i tillegg når ut til brukerene. Vi reklamerer ikke mye, men har snakket med de vi kjenner, forelest på møter og brukt sosiale medier i den grad vi kan. Noe bringer det tydeligvis med seg :)
Jeg sitter hver dag og prøver å finne gunstigst måte å regne priser, porto og fakturering på, i tillegg til at jeg skal ha oversikt over hva de forskjellige bestiller så de kan følges opp ved senere anledning. Tenker at det skal bli godt å få et semester på BI så jeg kan få noen gode strategier på regnskap og budsjett..!

Så har sykdomsperioden satt inn for fullt i barnehaven. De voksne går ned etter tur, og barna er standhaftige på plass hver dag. (Kanskje burde ikke alle være der, men...) Vi stepper inn der vi kan, og har brukt i overkant med vikarer i forhold til budsjettet, men veier opp mot tidligere oppsparinger. Hva gjør man? Det må jo være nok voksne, nok hender til å ta vare på de små.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!