tirsdag 22. oktober 2013

Oppsummering av første innsats på stand..

God kveld!
Jeg innser at jeg burde ha oppsummert for lenge siden hvordan det gikk i Kristiansand, og alt etter det.. For det er ikke lite! Jeg skal prøve å gjøre en summering..
Vi kom oss vel frem og fikk innstallert oss som alle fikk med seg. Men, veien til den fine standen var lengre enn vi trodde. Vi kom til bordet vårt i 1. etasje, uten anelse om hva som møtte oss. I alle fall var det et bord og to stoler. Godt på vei.. Så, stolte over å ha fått med alt vi skulle ser vi rundt oss og innser at de andre har gjort dette før.. Ikke vi.. Etter noen raske blikkvekslinger er vi enige om at en tur på Sørlandssenteret er fint! Der får vi kjøpt både duk, blomster og bokholdere! (bokholdere er bordstaffelier i mangel på noe annet. Enda vi ble veldig fornøyde!) Da var standen vår presentabel, og vi følte at vi kunne annonsere at dette gjorde vi rett som det var! ;)
Vi fikk snakket med mange og delt ut visittkort og flyers. Skulle helst stått oppe hvor trykket var størst, men vi fikk prøvd oss og gjort en hel del tanker til neste gang!!
Og så sist men ikke minst må vi takke Rune på Allkopi Høvik for strålende innsats men alt vi har trengt i tide og utide for å få gjennomført dette! TAKK! (Det blir nok ikke siste gang... ;))
Alt i alt en god opplevelse!!
Takk for oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!