tirsdag 28. oktober 2014

Progresjon i arbeidet! Heldigvis!

Nå er det igjen lenge siden jeg har vært inne og skrevet her, og det skyldes rett og slett lite tid og klønete ettermiddager.. Jeg pleier å kose meg med å skrive ned stort og smått og det som engasjerer meg på min vei, men med midlertidig bosituasjon og mac'en igjen på jobb blir det begrensinger. Når vi kommer oss skikkelig i hus blir nok mer tid og mer glede i skrivingen igjen :)
Vi har satset alle kort på innflytting i huset i slutten av desember, og krysser det vi har for innflytting før. Vi skjønner nok at vi har gamblet litt, men samtidlig så velger man å tro på de optimistiske byggeledere og snekkere man omgir seg med.. Hva annet kan man gjøre? Ingen av oss har noen gang bygget hus.. Så, bytte av byggeleder strammet inn på forventninger og hverdagen ble mer fylt av stress enn av håp.. Vi har vel kommet til en enighet om at de gjør så kodt de kan, og vi puster dem i nakken og følger nøye med så det kan ikke annet enn å bli bra. De MÅ bli bra! Som dere ser er huset så og si ferdig utenpå, og ganske godt på vei inne. Det er gipset overalt og begynt påstøp av bad. Bildet til høyre er Hermines rom. Verandadøren er på plass og veggene er klare til sparkel. Hvis vi bare får koordinert de siste detaljene på farvevalg er vi ganske i mål med innomhusdetaljer :D
Vi er jo heldige som sitter, står og går rundt på nabotomten hele dagen og kan følge nøye med på alle som er innom ila en dag. Ingen av oss legger heller skjul på at vi følger med.
Så skal vi vel heller ikke klage så veldig utifra hva andre forteller, men vi har bare våre egne forutsetninger å forholde oss til, så det er dem vi måler etter. Hold avtaler! Det er det beste, så blir ingen hissige..!
Jeg er klar med både innreding og stæsj, og kommer løpende så fort vi får botillatelse, midlertidig eller ikke! Julegrøten er målet! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!