Dette er meg

Hvem skriver denne bloggen?

Jeg er styrer i Davinas Barnehave på Slemdal i Oslo og har vært der i snart 9 år. Jeg jobber tett med både mann og svigersmor og stortrives i hverdagen.
Som styrer har jeg muligheten til å påvirke barnas hverdag og legge til rette for deres gode utvikling i samarbeid med dyktige kollegaer hver dag.

Fullt navn (nesten) er Anne-Marie C.H. Talén, men mest kalt Mie. Godt gift med Christian.  Tilsammen har vi 3 piker, to på 9 år -på hver sin skole- og en på 4 i barnehaven hos oss selvfølgelig. Det gir meg muligheten til å holde meg oppdatert på hvordan skolene legger opp undervisningen sin og ha den i minne når jeg ytrer meg gjennom innlegg på bloggen.

Dette har jeg gjort i mitt liv:

  • 2002-2005 Førskolelærerstudiet på HiOA med fordypning i organisasjon og ledelse (Ble mamma til Celina i 2004)
  • 2005  Begynte som førskolelærer på 2-års avdeling.
  • 2006  Studerte Montessori 0-3 ved NAMC på deltid.
  • 2009  Var jeg hjemme i permisjon samtidig som jeg begynte på min Montessori 3-6 utdannelse på MCI- London
  • 2010  Avdelingsleder på 3-6 års avdelingen. 
  • 2012 -> Styrer i Davinas
  • 2013  Ledelse i barnehageøkonomi BI
  • 2013 -> Spaltist i tidsskriftet "Psykologi i Kommunen"
Hvorfor blogger jeg?

Det begynner med at jeg er noe jeg selv vil definere som over middels engasjert i jobben min. Det samme engsjementet deler jeg som sagt med mann og svigermor og det blir det samtaler og diskusjoner av. Etter det blir det fantastiske resultater! Disse resultatene og tankene vi kom frem til og diskusjonene vi hadde følte jeg et sterkt behov for å formidle ut til verden. Ut til kollegaer andre steder. Både som råd og tips, men også for å fortsette diskusjoner og holde temaer i live. Jeg følte at vi ikke skulle være så redde for å holde gode ideer for oss selv, men ønsket å bidra til en bedre og mer spennende barnahevehverdag for fler enn oss.
Dette engasjementet er like sterkt den dag i dag. Bloggen er dynamisk og utvikler seg sammen med meg. I perioder vil det være mer samfunnsdebatt og i andre mer personlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!