mandag 3. juni 2013

Sommeravslutning imorgen!

Phu.. For en dag.. Igjen.. Men nå er anbudet levert og skuldrene er senket noe, men fortsatt i spenn for de ukens to happenings.
I morgen er det sommeravslutning og skuespill for hele barnehaven, og torsdag er det 5-åringenes avslutningsmiddag. To viktige og høytidelige ettermiddag/ kvelder!
Vi øver så det suser, og barna kan snart alles roller. De synger med og virker fornøyde med eget produkt. For det er det det er! De har plukket og diskutert og bestemt seg for hva vi skal vise frem. Til og med den noe utradisjonelle tittelen er funnet på av en 5-åring. BACK FLIP. Jeg vet jo at det er noe så kult som et snowboardtriks, men vi har også valgt å bruke det som et symbol på tiden vi har lagt bak oss, og alt vi har vært gjennom det siste året.
Hermine hopper rundt i stuen med god (?) rytme og sier "back flip - clap, back flip - clap". Og så synger hun om krokodillen med den alt for lange halen, som måtte ligge på lasteplanet, og om "humpty dumpty" som falt ut av borgen sin. (Og den har hun faktisk vært med å lage hvis vi ikke husket det..!) Det er et fantastisk eieforhold til hele forestillingen og det tror jeg gjør at barna føler seg så trygge i hele settingen.
Jeg gleder meg i alle fall til imorgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å lese og kommentere!